< Til bloggens startside

CANKLES! Do you have them?

Sikkert ikke mange som vet hva cankles er, men det er når leggen og ankelen rett og slett går i ett. Jeg sliter med dette, og gikk til legen for å spørre om råd og om jeg kunne fettsuge ankelen. Hun svarte meg med den polske aksenten sin; "ale ar fodt forskjjellig, ingen ar likke. Det ar ingen som tenker over det". Jeg veit det er jævla latterlig å klage over noe sånt, men faen heller. Det ser jo ut som jeg har to tømmerstokker til bein! Det ser helt forjævelig ut. Siden jeg også har hovne føtter, så ser det dumt ut med åpne sko på meg. Fotflesket tyter over kanten på skoen, og leggen ser ut som den går i ett med foten min (er jo det den forsovet gjør og).

Her er et bilde for dere som ikke vet hva cankles er:

det her er ikke mine bein btw

Sånn her ser jeg ut når jeg tar på meg åpne sko:

Jeg overdriver ikke nå, men dette er harde fakta! Jeg ler litt av det selv da, herregud det ser jo helt idiotisk ut.

 


Kommentar(er)
nokandulure

Oi, sånn har jeg aldri sett før faktisk!

Gjør det vondt? Er det som å ha vann i leggene lissom?

Jeg hadde drit mye vann i kroppen da jeg gikk gravid og det var kjempe ubehagelig!

Stakkars, da. Kan jo ikke være noe kjekt. Er det ikke noe de kan gjøre med det?

10.12.2011 @ 01:25
URL: http://nokandulure.blogg.no
Maiken

nokandulure: Gjør ikke vondt i det hele tatt, det bare er der for å gjøre bena mine stygge, haha. Jeg tror ikke det er vann, for leggen og ankelen er drithard rundt lissom, ser ut som en handlepose som snart skal revne! Så jeg merker ingenting med det, men det er utrolig grellt. Jeg kan operere som sagt, men da kan jeg kanskje få problemer med å gå eller noe, jeg har lest litt om det på nettet ettersom legen min ikke tok det seriøst! Så du får gjort noe med det, men jeg har sett før og etter bilder på nettet og man ser ikke så stor forskjell :(

10.12.2011 @ 12:58
URL: http://thingsihatee.blogg.no/
vaniljeogpepper

Jeg skjønner jo at dette kan være plagsomt for øye som for nerver...men prøv å skaff deg en ny lege som faktisk ønsker hjelpe å veilede deg, ooooooog andre type sko-du r sikkert ikke den eneste som har detta:))

15.12.2011 @ 08:55
URL: http://vaniljeogpepper.blogg.no
Maiken

vaniljeogpepper: Jammen hu legen jeg har hu gir meg sykemelding bare jeg har vondt i halsen så er et lite dilemma der. Kan bare ringe ned dit og si jeg skal ha sykemelding, så det er ikke bare bare og skifte lege! Nei jeg vet jeg ikke er den eneste og takk gud for det eller så hadde jeg vel prøvd å drukne meg i mine egne ankler..

15.12.2011 @ 18:08
URL: http://thingsihatee.blogg.no/

Kommenter innlegget her:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?
Trackback
Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/33057664
RSS 2.0
hits