< Til bloggens startside

Kunder som kommer rett før stengetid: FUCK YOU GUYS!!!

Okei, jeg jobber som sagt i en butikk. Jeg kunne skrivd om hundre ting som irriterer meg ved å jobbe i en butikk. Jeg tenkte å gå rundt med en notisbok, ,så jeg kan skrive ned hvor dumme kundene er. Jeg tror at det som kan kanskje irritere meg mest, er når kunden kommer TO MINUTTER FØR VI STENGER Å TAR MED SEG EN FUCKINGS HANDLEVOGN OG RUSLER RUNDT I BUTIKKEN SOM OM H*N HAR SIRUP UNDER BEINA!!!!!!!!!!!!!!111111111 FY FAEN jeg hater det!!! Og jeg kan jo ikke være sur heller når det kommer til kassa 20 min. for sent. Så jeg sitter der og smiler og alt er fryd og gammen mens jeg egentlig har mest lyst til å slå den forbanna melka til 50% i trynet på han og kaste de mugne klementinene i skrittet dems. Jeg får desverre ikke lov til å si ifra til kundene om at "nå er vi stengt, kjapp deg". Jeg lurer på jeg, om feks. la oss si at en av disse kundene er rørlegger, jeg tror ikke han hadde likt om jeg hadde lagt igjen en svær kabel i doskåla før han skal jobbe oppi den. Det styggeste er at jeg får faen meg ikke overtidsbetalt heller!!! Så jeg sitter der gratis jeg, og slår inn varer mens jeg smiler fra øre til øre og ønsker kunden en god dag videre........ fy faen jeg er for snill noen ganger.

Så når kunden kommer til kassa og smiler som faen for å virke uskyldig enda h*n vet at vi stengte for 20 min siden, så er jeg sånn her i hodet mitt:


Kommentar(er)
vaniljeogpepper

Hahaha,hoff:))jeg har 'tilgode' å være den kunden,jeg har riktignok kommet rett før stengetid noen ganger,men da kjapper jeg meg!!Jeg føler med deg!!

15.12.2011 @ 00:22
URL: http://vaniljeogpepper.blogg.no
Maiken

vaniljeogpepper: ingen har tilgode på å være den kunden! Haha, det er bare sjukt irriterende for oss som vil hjem :) Men om du noen gang kommer til å være så uheldig; så finn det du skal ha, betal og LØP ut døra! :))

15.12.2011 @ 00:28
URL: http://thingsihatee.blogg.no/
vaniljeogpepper

hahaha)))en ting er ihvertfall sikkert,jeg kommer aldri til å storhandle rett før stengetid!!!Ja skjønner det er griseirriterene!!!:))

15.12.2011 @ 08:36
URL: http://vaniljeogpepper.blogg.no
SiLjE

Jeg jobber i en skobutikk og jeg kjenner meg så igjen på det du skriver :) de verste kundene som kommer til oss er de som kommer 10 eller 5 minutter før stengetid og skulle hatt en sko. Hva slags vet de ikke, det vet bare at de skulle hatt en sko... Det tar mer enn ti minutter å hjelpe sånne kunder :p

15.12.2011 @ 10:23
Maiken

SiLjE: Haha, ja er sånn med kundene mine og. De fleste kommer dit fordi de er fysen på noe, så plutselig bestemmer de seg for å lete etter ting til halv pris som såklart er spredd i hele butikken! Men du kan jo bare si at senteret stenger så de ikke kan bli over tiden da :) haha

15.12.2011 @ 18:04
URL: http://thingsihatee.blogg.no/
SiLjE

Hehe typisk! Hvis dem bare går og surrer, så sier jeg at vi stenger snart :p men de bør jo ta hintet når alle rundt meg begynner å slukke lys og stenge portene sine :p

16.12.2011 @ 18:20

Kommenter innlegget her:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?
Trackback
Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/33188618
RSS 2.0
hits