< Til bloggens startside

Kleine øyeblikk i livet

det er så kleint når unger stirrer på deg som om du var et godteri. Enten det eller at de ser på deg som et monster. De står der og stirrer, leeeenge og du prøver å smile og si hei til de og de står FORTSATT der å bare stirrer på deg.

Når kjærestepar står å kliner midt i en folkemengde, får så lyst til dytte dem ut i veien. Det er for det første kleint, harry og bare teit.

Men det aller kleineste som alle opplever daglig er når man er i en butikk eller lignende, og det kommer en person imot deg, og dere skal til å gå forbi hverandre men begge beveger seg i samme retning så du ender opp med å danse salsa med vedkommende ufrivillig.

Du vet når du er ute blant folk, og du må kanskje slippe en liten smyger? Men så viser det seg at det ikke var en smyger men en atombombe, og noen hører det og de stirrer på deg. Eller om du er med familien til typen/dama og slipper en smyger, men den viser seg å lukte høgg så alle i familien til kjæresten stirrer på deg og du bare sitter der og later som ingenting.

Når du prøver å være morsom, men du failer totalt og alle ender opp med å se dumt på deg:

image

 

 

 


Kommentar(er)
vaniljeogpepper

Never ever drop a silent one-de er stort sett illeluktende!!!!Hahaha:)))

Å ja den ufrivillige salsa greia...jeg har lært meg til å si stopp å fortelle retningen jeg evnt tar...enten i ord eller handling..Veldig kult bilde:)

15.12.2011 @ 08:43
URL: http://vaniljeogpepper.blogg.no

Kommenter innlegget her:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?
Trackback
Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/33189673
RSS 2.0
hits