< Til bloggens startside

Never look down on anybody unless you're helping them up.

Dette er nok favorittsitatet mitt. Det er kort, ærlig og har en stor betydning.

Greit jeg ikke er den som smiler til fremmede som en annen idiot, men jeg prøver å være så hyggelig jeg kan mot andre. Med mindre de er bitches eheheheh. Jeg vet at om vi mennesker hadde sett litt lenger enn vår egen nesetipp hadde alt vært bedre enn slik det er nå. Hva tenker du når du ser en tigger på gata? Jeg vet hva jeg tenker. Jeg tenker alltid at jeg får lyst til å sparke til den jævla koppen så alle myntene spruter til alle kanter. Men så tenker jeg litt lenger, og prøver å se for meg hvordan den personen har det. Jeg tror vi mennesker bør sette oss litt mer inn i andres situasjoner, og ikke være fordomsfull. Jeg er veldig fordomsfull, men dette er noe jeg har vært siden jeg var liten. Jeg har feks. store fordommer mot lesbiske, jeg blir veldig sint om jeg ser et lesbisk par. Ikke vet jeg hvorfor, men jeg liker de rett og slett ikke. Jeg tror det er en av de få tingene jeg ikke får endret på når det gjelder å være fordomsfull. Før, så ble jeg redd når jeg så uteliggere eller narkomane. Jeg kunne sikkert gått helt til Sverige kun for å unngå de. Når jeg ser narkomane i byen nå, så smiler jeg. Jeg håper at det kan gjøre dagens deres litt bedre. Her i Drammen har vi vært så heldige og fått =Drammen bladet vi også. For rundt en måned siden var jeg og min søster i Drammen for å shoppe, og da sto det en ung gutt, med knallblå øyne og smilte fra øre til øre. Han solgte =Drammen. Søsteren min og jeg kjøpte et blad, og gud så glad han ble! Han takket så utrolig mye og ga oss klem og hele pakka, han gledet meg like mye som jeg håper vi gledet han ved å kjøpe det bladet. Jeg har bestemt meg for at neste gang jeg ser han (og om jeg har fått lønn såklart...) skal jeg gi han 200 kr. Ikke for min egen del for at jeg skal føle meg bra siden jeg har gjort noe snilt mot et annet menneske, det gjør jeg uansett når jeg sitter i kassa, men jeg vil at han skal slippe å tenke på feks. hvordan han skal skaffe penger til neste stikk eller hva han driver med. Jeg trenger ikke den genseren, jeg har mange hjemme. Han må selge et blad for 50 kr, og får 25 kr selv. Skjønner dere hvor jeg vil hen? Jeg synes vi mennesker skal begynne å ta mer vare på hverandre, smile mer til hverandre, ha mindre fordommer. Vær mot andre som du vil at andre skal være mot deg.

Forresten skal jeg hjelpe til med å lage en fin jul for de som ikke er like heldige som meg. Jeg skal hjelpe til slik at de får en fin jul, og får fine minner. Dette blir dagen etter julaften, og jeg vil heller hjelpe de enn å sitte hjemme og stuke.  Jeg synes alle som ikke har noe å gjøre i julen skal hjelpe andre.


Kommentar(er)
Cecilie

Jeg kommer gjerne til Drammen for å hjelpe til :) Har masse varme klær å ta med også :) ( se hjelp oss å hjelpe på facebook )

16.12.2011 @ 12:04

Kommenter innlegget her:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?
Trackback
Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/33203815
RSS 2.0
hits