< Til bloggens startside

guiden til et penere utseende

Jeg irriterer meg ganske mye over andre mennesker som ikke ser så bra ut, for det er så enkelt å se bedre ut! Og jeg får så lyst til å ta en make-over på slike mennesker.

Her kommer jeg til å forklare hvordan du kan bli penere, trinn for trinn.

Om du har slike øyebryn:

Start med å nappe brynene. IKKE napp OVER brynene, det er FEIL! Start å napp de ved ca midten av øyebrynet, og tynn de ut. Ikke ta de for tynne, det er stygt. Det er fint med litt fyldige bryn! Dette vil ca bli resultatet:

om du er en av de uheldige som IKKE har noe bryn, så kan du tegne på. Men vær så snill, ikke ta svart om du har lyst hår, og ikke bruk en øyebrynsblyant. Bruk heller en mørk øyenskygge, og bruk en kost til å tegne på. Dette ser me naturlig ut, og vil ikke glinse!

Om du har midtskill, SÅ SKIFT ASAP! Ta en SIDEskill, forandring fryder. Og for guds skyld ikke klipp deg lugg. Dra til frisøren og skaff deg en skrålugg, det koster kanskje femti kroner.

Start med å ta på en foundation som er i din hudfarge, den skal ikke være brunere enn din egen! Grunnen til dette er fordi den skal sitte på huden som et slags "klister" slik at pudderet vil sitte bedre på. Finn et pudder som ikke er for brunt, men som er kanskje 1 eller 2 hakk mørkere enn din egen hud. IKKE overdriv! Og du må for guds skyld huske å ta pudder på hals, og eventuelt brystkasse om du skal ha åpen genser. Brunkremskjoller er ikke mye pent.

Ta på et lag mascara, vent i ti sekunder før du påfører et nytt et. IKKE ta for mye mascara. Du kan ta en gammel mascarakost og vaske denne, som du deretter bruker til å skille vippene dine med. Det er aldri pent med for mye mascara på vipper, spesielt om de er klumpete.

Ta på litt rouge. Sug inn kjakene dine, så ser du hvor kinnbena dine er. Påfør fra det "hullet" i kjakan din og oppover mot ørene dine. Ta litt pudder over igjen så du gjevner det litt ut, og pass på at det ikke blir for hardt.

Ikke gå i klær som sitter hengslete på deg, og om du er litt stor så ikke ta på deg klær som sitter som et pølseskinn.

Om du følger disse instruksene tror jeg du vil se litt bedre ut :))


Kommentar(er)
snewhitee

Enig :D

08.02.2012 @ 02:37
URL: http://www.snewhitee.blogg.no

Kem trur du at du e? Hahaha

22.08.2012 @ 17:53
Maiken

Anonym: æ trur e e gud, hvem eller skulle jeg trodd jeg var? lol, grow up!!

23.08.2012 @ 00:06
URL: http://thingsihatee.blogg.no/

Kommenter innlegget her:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?
Trackback
Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/34599590
RSS 2.0
hits