< Til bloggens startside

TELL ME!

Fortell meg en hemmelighet, noe du irriterer deg over, noe du synes er urettferdig, noe du synes er feil and sooo on!

FØR du luftet tankene dine:

 

ETTER:

 


Kommentar(er)
benteliss

At jeg ikke får sove når jeg skal på jobb om noen timer til! Det irriterer meg!

08.02.2012 @ 05:02
pixhy

Takk for forespørsel ^^

Det som irriterer meg er at ting ikke går som de skal, vær gang man prøver på noe og ting endelig begyner å gå i riktig retning, så skjer det noe som trykker deg ned igjen.

Jeg irriterer meg også over bloggere og folk generellt som tror de er så mye bedre enn alle andre, tror de er penere, mer sexy, mer smart osv, dem bare hakker ned på andre og sier først en ting og dermed en annen for så å komme med en kommentar om seg selv at de er så utrolig mye bedre. Sånne folk irriterer meg fordi alle iher i værden kan ikke være like og ei heller perfekte!

Fin blogg btw :)

08.02.2012 @ 15:15
URL: http://pixhy.blogg.no/
Siri

Jeg hater når gutter som er på min alder, altså rundt 18 år og eldre går å sikler på jenter som er født i 97/96! Altså, come on, synes faktisk det er småkvalmt!

Jeg hater når TCMN postert 3490394 bilder av kroppen sin for så å klage på den, jeg mener, bitch please! (Og ingen er så tynne og har så store pupper, just sayin)

Jeg hater når veninner krysser "girl code" som å sove i samme senga som gutten du liker, for så å komme med en lame unnskyldning om at hun var full eller lignende, vis litt respekt og loijalitet!

Det irriterer meg at jeg aldri klarer å holde rommet mitt ryddig, selv om jeg absolutt hater rot, så ender med å nesten aldri være hjemme.

Jeg hater jenter som snakker dritt om deg og du ikke engang vet hvem de er, altså, da er du vertfall kjent for noe, de er ubetydelige!

Til slutt må jeg bare si at kom over denne bloggen i dag, og love it så jævelig! Haha, fantastisk, virkelig! You go girl!

09.02.2012 @ 01:54
Maiken

Siri: Haha, fy faen.. ja. Gutter på MIN alder, det vil si 20 år sikler på like yngre jenter som det du nevner er faen meg nasty.

Haha, jaa herregud det med tcmn! Les det jeg har skrevet om henne litt lenger ned på bloggen ;) Klager ikke over kroppen din for å å legge den ut på nett vettu. Det blir for dumt!

jeg har ikke ryddet rommet mitt siden mai.......... hater rot, men som du sa; har ikke tid!

Bra du liker den! Motivasjon til å fortsette :) tækktækk

09.02.2012 @ 02:10
URL: http://thingsihatee.blogg.no/
Ingvild

Håhå! Jeg er akkurat som deg. Irriterer meg grenseløst over all slags småting. Tror kanskje jeg har funnet en ny favorittblogg! Jeg elsker å lese om andre folks irritasjoner og frustrasjoner. Her er noen av mine:

1. Folk som sniker i køen, og tror/håper at jeg ikke legger merke til det. Det irriterer meg også noe SYKT mye når kassamannen/-dama ikke bryr seg, eller ikke sier ifra, selv om hun ser det. Drittfolk.

2. Det irriterer meg at det er forventet at vi jenter skal barbere armhuler og legger. Må være utrolig deilig å være gutt på enkelte områder. Jeg hater å barbere vekk kroppshår. Et ork.

3. Høylydte shitkids på bussen. "Har du en snus, eller??!! "Fy faen, kor jævla full du va på lørdag, kor mange øl drakk du egentlig???!!" "Helvetta, kor fin ho Marie e! Hadde LÆTT pult ho!" (Ja, jeg er fra Nord-Norge).

4. Folk som egentlig har potensiale til å se OK ut, men ikke gidder. F.eks unappede, ville øyenbryn, ekkel ettervekst, masse røde kviser, men likevel ingen foundation å se.

5. Når folk ikke klemmer gulinger i trynet. Jeg vet at man ikke bør gjøre det, men problemet blir da at jeg ikke klarer å se på noe annet enn kvisa når jeg snakker med dem. Jeg klarer heller ikke å følge med i samtalen, ettersom jeg bare tenker på gulklumpen, og hvor ekkel den er.

6. Menn med bart. Hvorfor vil menn ha bart? Hvorfor?!

7. Folk som ikke kan le av seg selv, og sine feil og mangler. Føler meg veldig utilpass sammen med folk som tar seg selv høytidelig.

8. Jeg irriterer meg GRØNN over makrell i tomat-lokk! Når man nesten har fått av lokket, men vet at det kommer til å sprute tomatsaus overalt idet man river det av. Og så må man vaske gulvet og kjøkkenbenken ren, istedenfor å kose seg med mat.

9. Når kollegaer klager over hvor trøtt og sliten de er, og at de vil hjem. Du MÅ være her, okei? Det er ingenting å gjøre med det.

10. Når naboer, familie eller venner kommer på besøk og IKKE banker/ringer på først. Jeg liker å vite når andre enn meg er inne i huset mitt. Dessuten er det ikke gøy å være naken i stua når onkel Geir kommer innom for å si hei.

11. Folk som aldri kan innrømme at de tar feil. Og folk som aldri kan be om unnskyldning.

12. Å bli avbrutt når jeg snakker, gjør meg veldig sint. Det virker som om vedkommende mener at det jeg har å si ikke er like viktig som det h*n vil si. Makan.

13. Folk so klager over at de er tjukk, men ikke gjør noe med det.

14. "Luftehull" når jeg har dyna over meg. Jeg hater når jeg sover hos slektninger eller venner, og dyna er for kort eller for smal, og ikke dekker hele kroppen min godt nok.

15. Skrivefeil. Gramatikken min er ikke feilfri, men statusoppdateringer på facebook som ser sånn ut: "god helg alle samen håper alle har de bra!!!!!! skall til hytta dene helga sammen med kjell-egil å bente gleder meg.............lenge siden jeg har hvert der:-))))", får meg til å grine.

16. Unger som stirrer, og stirrer, og stirrer.

17. Folk som snakker til deg to cm fra ansiktet ditt. Ekstra ille er det når de har dårlig ånde. Eller en guling i trynet.

18. Når folk får unger, og ikke kan snakke om annet enn dem. IKKE INTERESSERT I Å HØRE.

19. Å ikke vite hvor man har folk, er utrolig frustrerende. "Åja, hun liker meg i dag? Idag er hun blid. Trodde hun var sint på meg. Kanskje hun bare... åja, nei, der så hun stygt på meg igjen. Men hun sa da i forrige uke at hun er glad i meg?"

20. Jeg hater å måtte forholde seg til pratsomme mennesker som selv synes de er svært morsomme. Jeg HATER å føle meg tvunget til å le av dårlige vitser, gang på gang.

12.02.2012 @ 22:43
Maiken

Ingvild: Vet du, jeg er HELT enig med deg! Alle punktene irriterer meg like mye som de irriterer deg. Jeg kommer sikkert til å skrive om alt det her, du vekte mange irritasjoner i meg som jeg hadde glemt! TAKK! :D

12.02.2012 @ 23:08
URL: http://thingsihatee.blogg.no/

Kommenter innlegget her:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?
Trackback
Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/34599781
RSS 2.0
hits