< Til bloggens startside

hjertet mitt detter snart ut av bystkassa mi

faen jeg hater hjertet mitt. Jeg vet ikke om det er en sykdom jeg har, eller om det er normalt. Men greia er at veldig ofte, så får virker det som at hjertet mitt bestemmer seg for å løpe maraton og hoppe over sånne hekker. Jeg tror alltid at jeg skal dø av det, siden det er faktisk ganske skummelt og skremmende! Husker for 2 år siden, etter julaften satt jeg godt planta i godstolen stappmett etter å ha spist medisterkaker og poteter med grønnsaker og brun saus (jeg liker ikke ribbe, det smaker for mye gris). Mens jeg sitter der, med cola i hånden og bare chillern, så bare klikker hjertet mitt helt i vinkel. Det er som om det skal til å hoppe ut av brystkassa, og jeg husker at jeg lukket øynene og så for meg livet jeg har hatt i revy. Det var så sykt ekkelt og skremmende! Og ganske ofte har jeg langt over normal hjerterytme, sånn som nå. Jeg har ikke anstrengt meg en dritt, har sitti å sett på film og spist mat, og nå banker det dritfort! Jeg har vært hos legen med det, og hun sa på polsk dialekt "jamen dete er barhe normalt. Driker du mye koffein eller bruker du nikotin?" så svarte jeg ja, jeg drikker hvertfall en stor colaflaske om dagen og bruker snus. Da sa hun "jamen da anbefaler jej dej å slute med snuss og kute ned på kåla. Det er ike bra for din hjerte, og snuss er ike bra."

Så jeg tenkte "ja greit ta fra meg det viktigste jeg har i livet mitt. Nei det kommer aldri til å skje." Så jeg har vel bare meg selv å takke.

Noen andre som har det slik?

Sånn her sitter jeg når hjertet mitt tar tusen spranghopp:

Nå er det min tur. Goodbye cruel world!


Kommentar(er)
Mia Kim

Haha, jeg må bare si; jeg elsker måten du skriver på. Ja, det tar faktisk på å putte en te-pose oppi leppa hver dag. #hardt liv :) Men shit au, da dør jeg ihvertfall av noe jeg liker.

12.02.2012 @ 05:13
URL: http://miakims.blogg.no
Maiken

Mia Kim: Takk! Ja, det gjør faktisk det. For meg så er dette en ekstremsport :(( nevah evah om jeg slutter.

12.02.2012 @ 13:23
URL: http://thingsihatee.blogg.no/

Kommenter innlegget her:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?
Trackback
Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/34700174
RSS 2.0
hits