< Til bloggens startside

jomfru som blir høy på pæra

Jeg kan ikke fordra folk som tror de er mestere etter å ha hatt sex for første gang i sitt liv. Jeg hadde en venninne som var jomfru helt til hun fikk seg kjæreste, og da var hun altså 19 år og hadde kun hatt sex en gang før det. Jeg som har hatt kjærester siden jeg var 16 år, og hatt mer sex enn henne, så sier det seg selv at jeg har mer erfaring. Det var så morsomt når hun satt og fortalte meg ting som hun ikke trodde jeg visste om eller hadde prøvd! Kjente jeg ble så forbannet når hun satt og skrøt på seg som om hun hadde vært med i OL eller noe. "jeg lagde de kloremerkene på han og sånt hehehe", nei sier du det? Oi det er ikke vanlig under litt røff sex. "jeg hadde sex så mange ganger at jeg ble sår". Nei sier du det, det er heller ikke vanlig om man nyter sex litt lenger enn normalt!

JEZAZ jeg hater sånne folk. Blir som at jeg feks. hadde vært norgesmester i rally, også kom det en dude og kjørte rally for første gang og fortalte meg alle triksene.

Om du kjenner deg igjen i dette, så vær så snill og slutt. bare... ikke skryt og legg ut om noe som du vet personen du snakker til har opplevd tusen ganger før deg. Det blir bare, trist. Det er sikkert noen som tenker nå at "ÅH LOL HU DER SKRYTER OG TROR HU KAN MER ENN ANDRE I SEX, HUN DER ER HORE!!!" Da kan jeg svare til dere med at: Nei, jeg tror ikke jeg kan mer enn andre, og nei jeg er ikke en hore. Det jeg har skrevet i dette innlegget her, kort oppsummert, er om mennesker som skal skryte for å sette seg selv i et bedre lys and so on. "du setter andre i et dårlig lys selv da for å virke bedre". Nei, det gjør jeg ikke. Jeg forteller bare mine meninger, liker du ikke de så holder du enten kjeft eller skriver noe relevant. Takk.

meg og kjæresten. hehe neida.


Kommentar(er)
Linus Studentus

hehe.. kjenner igjen folk som sier slikt ja! Whyyyy??? Godt innlegg!

13.02.2012 @ 13:48
URL: http://linusoveralt.blogg.no
Domino

Haha! Fantastisk. Så jenter på 20 som har hatt kjæreste siden de var 16 år er eksperter på sex, det du mener? ;-)

Du må ikke burne deg selv, når du burner andre.

-Domino

13.02.2012 @ 14:46
URL: http://erotiskflukt.wordpress.com
Trudepai

Ei venninne av meg hadde sex for første gang for ikke så lenge siden, og etter det har hun blitt veldig høy på pæra og. Hun er frekk og har begynt å tro at hun er så mye bedre. Blir litt frustrert av sånn oppførsel.

13.02.2012 @ 15:33
URL: http://trudepai.blogg.no
Maiken

Domino: Nei. Om du leste innlegget mitt svarte jeg på det der, for jeg regnet med at det ville komme sånne som deg å si noe lignende. Jeg er ingen ekspert, men jeg har lengre erfaring og gjort mer, det som er poenget mitt. Var heller ikke et innlegg jeg skulle prøve å "burne" noen.

13.02.2012 @ 15:53
URL: http://thingsihatee.blogg.no/
Maiken

Trudepai: Æsjda! Du får si det til henne, at selvom hun har hatt sex gjør ikke det henne noe bedre enn alle andre :)

13.02.2012 @ 15:54
URL: http://thingsihatee.blogg.no/

Kommenter innlegget her:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?
Trackback
Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/34728638
RSS 2.0
hits