< Til bloggens startside

Individer som sniker seg frem i køen; we all hate you!

Takk til Ingvild som remset opp flere ting som irriterer, og som minnet meg på de. Det er jo alltid slik at man tenker "dette her hater jeg, det skal jeg skrive om en dag." men så går det i glemmeboken. Så tusen takk for lista di ingvild, den skal taes flittig i bruk!

Okei, her er dealen. Folk som sniker i køen. Hvor jævla irriterende er ikke de?! Jeg husker når jeg gikk på skolen for to år siden, så sto jeg i køen i kantina. Den var som regel alltid lang, og folk pleide å snike seg frem til venner som sto i køen fra før. Jeg var nesten fremme til der man skal ta mat, så kommer det ei snikfitte og steller seg foran meg med venninnen sin og smiler og later som at "oi nei jeg så ikke deg heheheh jo jeg gjorde det men later som jeg ikke gjorde det jeg :)))". Jeg kjente jeg ble så forbanna at jeg tappa hu på skuldra og sa "Du kan ikke bare stille deg midt i køen, gå bak." Så ser hun på meg med det dummeste blikket jeg har sett ever i mitt hele 20 års lange tid, og snur seg igjen. Jeg ble enda mer forbanna, og sa til henne "STELL DEG BAKERST!!! Du kan ikke bare snike deg frem sånn! Du kan stille deg bakerst i køen som alle andre!". Jaggu tror du ikke rottenikken ble sjokkert og gikk bakerst. Så jeg bare:

image

dagene etter fikk jeg selvfølgelig stirrende blikk fra den venninnegjengen hennes og jenta selv. Men det driter jeg i, lær deg moraler og ikke snik foran meg i køen! Er det en ting du kan få snike deg fremover i, er den dagen vi skal dø. Da kan du værsegod og gå før meg.

Så var det en gang jeg var på ikea og med en venninne, så kommer det en eldre dame (de er som regel verstingene) og bare jomper vogna si foran vår. Jeg fikk så lyst til å bare kjøre den jævla handlevogna ned i halsen hennes. Men siden jeg har respekt for eldre, valgte jeg å ikke gjøre noe.

Message to all you snikfitter:

image


Kommentar(er)
Ingvild

Gamle kjerringer er uten tvil de verste. Og de gangene jeg sier "unnskyld, men jeg tror jeg er før deg", har de ikke engang orket å snu seg, men bare mumlet at de har det travelt. Og hva tror de jeg har? En hel dag jeg kan bruke på å stå i køer og irritere meg over folk som dem? ÅHHH.

Fortsett det gode arbeidet med bloggen din :D Elsker den, og har leita lenge etter en blogg som dette!

13.02.2012 @ 11:00
Maiken

Ingvild: Tusen takk! I will :)

13.02.2012 @ 15:44
URL: http://thingsihatee.blogg.no/

Kommenter innlegget her:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?
Trackback
Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/34728650
RSS 2.0
hits