< Til bloggens startside

Valentines day, oppskrytt?

Hvorfor feirer vi valentines day? Jeg personlig synes egentlig denne dagen er veldig oppskrytt. Det blir for dumt at det er denne dagen alle skal vise ekstra kjærlighet til hverandre og bla bla bla. Hvorfor ikke vise like mye kjærlighet hver dag? Hvorfor akkuratt vise ekstra mye kjærlighet denne dagen, som alle andre samtidig? Det må vel være mye koseligere å ha en sånn dag som er kun deres og ikke alle andres? Nei, jeg skjønner ikke hvorfor noen i det hele tatt gidder å feire. Jeg synes man skal vise like mye kjærlighet hver dag, og gjør ting for hverandre hver dag.

alle andre:

meg:

 

Jeg har kjæreste altså, og vi skal kanskje feire. Men det er ikke pga. valentines day!


Kommentar(er)
Trudepai

Jeg er helt enig med deg, og de illustrasjonene forklarer hvordan jeg føler det og. Valentine's day er bare oppfunnet av butikkene, slik at de kan tjene mer penger.

14.02.2012 @ 14:59
URL: http://trudepai.blogg.no
Jannicke Tobiassen

haha, helt enig!

14.02.2012 @ 16:37
URL: http://jt0byy.blogg.no
marteslilleboble

Hehehe oh yes, enig - og for å bevise hvor enig jeg er, hadde jeg først og fremst GLEMT at det var Valentine's Day i dag frem til jeg så alle innleggene på blogg.no, og i tillegg er jeg på jobb fordi dette ikke er en spesiell dag. Det er en helt vanlig tirsdag. Og jeg er ikke på jobb fordi jeg har vakt til vanlig - nei, jeg har tatt på meg ekstravakter. Og bryr meg heller lite om denne store "kjærlighetsdagen" - alvorlig talt da, vis nå heller at du er glad i venner, familie og kjæreste hele tiden!

14.02.2012 @ 18:16
URL: http://www.marteslilleboble.blogg.no
Leah Renée ♔ Live, Laugh, Love

Enig med du! Jeg vil ikke ha noe av typen fordi han føler seg tvunget siden det er valentines day. Da er det mye søtere om han gir meg en liten oppmerksomhet en hvilken som helst dag en hvilken som helst måned:)

15.02.2012 @ 03:10
URL: http://Prinsesseleah.blogg.no

Kommenter innlegget her:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?
Trackback
Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/34760096
RSS 2.0
hits