< Til bloggens startside

NORGES VAKRESTE HIJAB-BABE!!!

Altså, nå begynner det å bli LITT drøyt når folk faen meg lager en side på facebook som heter norges vakreste hijab-BABE!!! Herregud, jeg dør.

http://www.facebook.com/NorgesVakresteHijabBabe


Kommentar(er)
by Adina

hahahahaha:P

08.03.2012 @ 23:15
URL: http://www.byadinajb.blogg.no
MASHE

Jeg ser ingen sider på facebook som heter det? Syns det er bra med jenter som bærer hijab med stolthet, men da jeg skulle sjekke om siden du nevner bare var useriøst crap, eller faktisk en bra side, så fant jeg den ikke :)

09.03.2012 @ 14:53
URL: http://mashe.blogg.no/
Maiken

MASHE: Kanskje de skjønte det ble for dumt med en slik side og slettet den? :) Uansett, de bruker jo hijab for å SKJULE seg for andre menn, da blir det jævlig dobbeltmoralsk og legge ut seg selv på en side hvor andre skal stemme på hvor pen du er.

09.03.2012 @ 15:13
URL: http://thingsihatee.blogg.no/
Maria

Hør maiken , det er utrolig mange jenter der ute som bærer hijab eller sjal som folk kaller det og de føler seg som oftest stygge fordi jentene i samfunnet rundt dem virker å bli mere likt fordi de viser hud . Da var det faktist utrolig flott at de laget denne siden her , for det er virkelig en bra måte å få mere selvtillit på. Hijab jenter er vanlige jenter de også , de vil være innblandet med gutter , de vil ha selvtillit og de vil være sosiale . Og det er sånne folk som deg som mener at hijab - jenter ikke burde få føle seg vakre som bare gjør ting verre.

Hilsen en jente som har verdens vakreste hijab-babe som bestevenn .

08.07.2012 @ 17:55
Maiken

Maria: http://no.wikipedia.org/wiki/Hijab
Les. Om de går med den gardina frivillig er det faen meg synd på dem. I butikken jeg jobber i er det mange jenter med hijab som kommer innom, og de er superpene! Kunne bare ønske de viste frem håret sitt som er sikkert like fint som dem selv. De gjør seg jo mindre pene ved å bruke den tørkerullen på hodet, så ser ikke helt greia. Kanskje de bør prøve å integrere seg litt mer ;)

18.07.2012 @ 00:39
URL: http://thingsihatee.blogg.no/
Karen

Du er seriøst en dum liten dritt, du.

13.08.2012 @ 07:23
Maiken

Karen: he he he ja der tok u mg :(

15.08.2012 @ 18:34
URL: http://thingsihatee.blogg.no/
Maria

Min venn går med den "Gardina" frivillig og hun elsker den og er kjenpevakker med den.Det er faktiskt flere gutter som har spurt henne. Så nei , det er ikke noe synd på henne.Det er ikke noe synd i det hele tatt på de som går med det frivillig fordi de VIL det. Men uansett , det er din mening at de gjør seg styggere ved å bruke hijaben.Og det respekterer jeg , men vil bare si at jeg er helt uenig med deg og helt enig med Karen. Utrolig mye sløsing med tiden min å skrive til en dum jente som ikke vet hva respekt er -.-

20.08.2012 @ 12:56
Maiken

Maria: Har ikke så mye med respekt og gjøre... eller, det har kanskje det. Men for og få respekt må man gi respekt, noe disse apekattene ikke er særlig flinke til å vise ettersom de flagrer rundt med gardina si i vårt land :) Det er stygt og det hører ikke hjemme å bruke det her, i vårt land Norge!

20.08.2012 @ 15:29
URL: http://thingsihatee.blogg.no/
peace to the world

Maiken.. hva i helvette er det du babler om, gi mother fucker respekt til folk som bruker hijab. Hva fean er det du tror man er sexy og pen med hijab .bare vær stille du , du er bare en dritt unge som ikke vet hva du snakker om. Hvorfor bryr du deg hva de har på seg? De kan skaffe jævla fine gutter når de vil, men de er ikke dumme som de ekkle blondinen som går å klenger på gutter. Jenter som bruker hijab er smarte. De opene ikke beina for gutter . Jeg tror at du ble gjærn vaska etter du hadde spist for mye av potet stapp og pølser. Men sånn dønn du har jævla stygge problemer... Pluss det er bare ikke muslimer som dekker seg nonner og. Hvorfor snakker du ikke om de hæ? Wtf jeg gidder ikke å bruke tiden min på en som er gjærn vaska.. gå til legen å skjekk deg.......

02.10.2012 @ 22:53
Maiken

peace to the world: Jeg bryr meg om hva de har på seg når de er i NORGE OG IKKE PAKISTAN WHATEVER FUCKINGS LAND DE ER FRA! OG det ser faen hilarious ut! Støggeste jeg ser. Og det andre støggeste jeg ser er nordmenn beskytte dem. Selvfølgelig kan de skaffe seg fine gutter når de vil, PAKISTANSKE/TYRKISKE/WHATEVER ;) Ingen norske gutter som vil ha ei hijabjente vett, hahahhah. Ja, må si jenter som bruker hijab er dritsmarte, tenker selv er jo noe de er flinke til :) NOT. Skjønner hvertfall at du ikke er norsk på måten du skriver på, hahahha dere er så jævla latterlige. Deres jenter er like mye horer som våres :) Nonner lever hele livet i sølibat, det gjør ikke horene deres. Og de blir TVUNGET TIL det, de får ikke bestemme selv. Dere er som bikkjer hele gjengen. Så hold kjeften din og kom deg tilbake der du kom fra.

03.10.2012 @ 15:05
URL: http://thingsihatee.blogg.no/
Sunniva sin venninne som bruker hijab

Maiken: du er så jævla dum, seff er jeg ikke noe norsk er ganske glad for at jeg er ikke norsk. men btw du har stygge problemer skjønner så lite på deg, hvorfor du bryr deg så mye om sånt her. er det ikke så vanskelig å bare gi respekt og det er ingen som blir tvunget til å bruke hijab . hijab er en valg de tar , pluss jeg bruker hijab og jeg blir ikke tvunget til det. jeg ville ha gjerne dratt tilbake til landet mitt, men kan ikke det pga krig.siden du har så mye i mot det, hvorfor kan du ikke si det til face to face til en som bruker hijab. så får vi se hvor tøff du er, du vet ikke hvor mye muslimske folk har gått gjennom de har opplevd så jævla mye ting. og du kommer å tøffer deg over nette wow så tøff du er. gi respekt så får du den respketen du vil ha tilbake. peace to the world : bra sakt det du sa er stolt over deg <3 vi må se hvor tøff denne dritt ungen er

03.10.2012 @ 18:34
Maiken

Sunniva sin venninne som bruke: Hahahah, du er glad du ikke er norsk men fortsatt bor her? loool, make no sense ;) Vi Nordmenn er best! Du skjønner lite på meg? Hmm... det der skjønte jeg ikke, norsken din er ikke så bra. Jo, det er mange som blir tvunget til å bruke hijab, hvem faen vil gå med en gardin rundt trynet frivillig? Ingen! Har sagt det til mange som bruker hijab jeg, at det er stygt. Dro tilogmed av hijaben på en dame for ikke så lenge siden :) Vel, det er ikke vår feil at det er krig i landet ditt heller. Vi får ingen respekt av dere, derav; null respekt fra oss :) Dere kommer her å får det faen meg som dere vil, moskeer, hallalkjøtt og hva faen er det dere ikke får servert på sølvfat. Hadde vi kommet til deres land og forlanget kristne kirker og fått servert skinke hadde vi blitt drept. Jeg driter vel for faen meg i om du tror jeg tøffer meg? Jeg liker ikke dere og vil ha dere vekk. Det er ingenting å tøffe seg for ved å si det, det er en mening og i Norge kan vi si hva faen vi vil. Du er ikke lenger i afghanistan lille venn, lær deg det.

03.10.2012 @ 19:45
URL: http://thingsihatee.blogg.no/

LoL. Hvorfor gjør du noe ikke med det siden du hater oss så mye? Btw det er ingen som blir tvunget, det kan du forsatt dikte det opp. Vi bærer ikke på gardiner , kansje morra di har lakget deg av gardiner. Du er bare en dritt unge som ikke vet du snakker om ...men kunne ønske at jeg visste hvem du var, kunne ha fått deg til å se ut som en rød tomat.. men vis jeg var deg ville jeg har gjort noe med det ;) siden du er tøff på nette

03.10.2012 @ 22:18
Maiken

Anonym: Fordi det er ikke lov å drepe mennesker, eller tvangssende de til hjemlandet. Derfor gjør jeg ikke noe med det :) Seriøst, er du helt fucka i hue? Kan du ikke din egen religion en gang? http://no.wikipedia.org/wiki/Hijab Her kan du lære litt om det før du uttaler deg. Drittunge, jentami, jeg er 23. Og jeg vet veldig godt hva jeg snakker om. Jeg kjenner ikke en nordmann som vil ha dere her, er ikke det en fæl følelse egentlig? Det å rømme til et land, men ingen vil ha dere i det landet? Hadde dratt tilbake jeg om jeg var dere, krig eller ei. Det viser bare hvor trangsynte dere er, som kriger for ikke en dritt. Dere er ikke kloke, som dere skal ha det til. Ingen kloke starter kriger. Ja, du kunne vel ønske hvem jeg var tenker jeg. Som om det hadde gjort noe forskjell, har ikke telling på hvor mange ganger jeg har slengt dritt og fått dritt tilbake av utenlandske, og jeg kunne ikke brydd meg mindre. Gjort noe med hva? At jeg er anonym? Kjære deg, det er en grunn til at jeg er anonym. Så jeg kan si hva faen jeg vil uten at det skal få en dritt av konsekvenser for meg :)) <33 Jeg er tøff i trynet i virkeligheten og, ikke bare på nett.

03.10.2012 @ 23:53
URL: http://thingsihatee.blogg.no/

blablablabla ...... si hva du vil ingen bryr seg , hold kjeften på deg. bare LOL du trenger ikke å drepe folk , du kan bare si din menig til dem . ville bare sett din mening... men stygge deg din ekle potet, skjønner hvorfor du er så jævla dum..... Men SHUT UP !!! Det er ingen som er enig med deg

04.10.2012 @ 18:32
Maiken

Anonym: Du bryr deg tydeligvis :) Drepe folk? Har ikke sagt at jeg vil det. Sa bare at det er ulovlig å ta liv, ikke at jeg hadde tenkt til det :) Og hva skjer med at dere kaller oss for potet? Jeg håper du er klar over vi kaller dere for kalkun fordi TYRKIA betyr TURKEY (kalkun) på engelsk? THAT'S why din dumme lille niggerfitte. Smartere enn du noen gang vil bli, og mange er enig med meg, så du som driter deg ut her lille kalkun :)

04.10.2012 @ 22:30
URL: http://thingsihatee.blogg.no/

Omg. Hold kjeft nå da .... Slutt å babla nå

16.10.2012 @ 21:00
Maiken

Anonym: babla ja, hahaha svartinger ass.

22.10.2012 @ 00:12
URL: http://thingsihatee.blogg.no/

Kommenter innlegget her:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?
Trackback
Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/35323093
RSS 2.0
hits