< Til bloggens startside

FOLK SOM STIRRER!!!!

fyttihelvette måtte dere bli kjørt ned av en buss og bli smurt over e6. Idag skulle jeg og ei venninne handle inn til grilling, jeg var i litt smådårlig humør fra før, og hun er litt surrete (sorry du vet jeg ikke mener det vondt <333) og liker å leke med forskjellige idèer samtidig. Jeg er heller sånn; nå skal jeg ha det, da kjøper jeg det og går ut. Hvertfall, vi skulle grille pølser, men så fikk hu plutselig en urge til å ville varme frosne(?!?!) pitabrød på engangsgrillen. Som den korte lunta jeg har, sa jeg kanskje litt for høyt i den nokså trange søndagsbutikken "DET HER GIDDER JEG IKKE!! JEG DRAR HELLER HJEM, BER AND**** KJØRE MEG HJEM!!". Idèt jeg går mot utgangsdøra for å legge fra meg lompene jeg egentlig skulle ha, skjønner jeg at jeg ikke kan gå den samme veien jeg kom, men jeg må gå forbi kassa så da kunne jeg like så greit betale for den jævla lompepakka. Og da vet dere, skjer det flotte med menneskets nysgjerrige natur:

Ei horefaen står og stirrer, stirrer og stirrer på meg. Som det her bare mer stirrende:

image

Jeg kjenner jeg blir forbanna og kikker noe i den duren her tilbake:

jeg kjenner jeg blir mer og mer forbanna over at folk skal stirre så jævlig så jeg sier litt høyt "faen i helvette ere du kikker på a, faen å folk skal stirre!!!". Det var noe i den duren jeg sa, jeg husker ikke for siden jeg var greit sint fra før ble jeg enda mer sint så det rabla litt for meg der og da. Jeg HATER folk som stirrer!!

Ikke nok med dette, grillturen ble forresten ikke noe av selvom vi handlet inn det vi skulle (det ble pølser og IKKE pitabrød) så dro vi heller å kjøpte søplemat siden det er alltid digg dagen derpå.

Tror du faen meg ikke, når jeg går inn døra står det en jævla kvinnelig homosapiens og stirrer og glor og stirrer og glor på meg!!! Hu står i køen, og ser på meg med sånt sinnsykt irriterende stalkerblikk, og jeg kikker tilbake for å få henne til å innse at hu er creepy. Dette var meg når jeg stirra tilbake:

Nei, vent. det er her hu lille fittetryne som kikka på meg:

(se litt lenge på gifen, tar litt tid før den rører på seg)

Dette er meg når jeg kikker tilbake mens jeg ser for meg en øks i hodet hennes:

image

Hun fortsetter å stirre iblant, som om jeg var en fuckings kjendis eller noe!! Var like før jeg dro hu over disken og trøkka trynet hennes ned i frityrolja. Jeg kan ikke fordra folk som stirrer!!! UGH!!

Neste gang noen stirrer på meg skal jeg gjøre sånn her tilbake bare for å mindfucke dem:

 


Kommentar(er)
Anne

Du har problemer.

25.04.2012 @ 14:07
Maiken

Anne: Tror ikke det finnes ett menneske på denne kloden som ikke har problemer.

13.05.2012 @ 17:58
URL: http://thingsihatee.blogg.no/

Kommenter innlegget her:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?
Trackback
Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/35393881
RSS 2.0
hits