< Til bloggens startside

svir i nesa og jeg hater NAV.

Faen nå har jeg blitt syk! Vært på hyttetur i helgen, og det var kaldt når vi kom frem dit. Det verste jeg vet er når det SVIR i nesa, samtidig som det renner, og halsen er drittvond. Ingenting hjelper </33 Men ikke nok med det, man blir sår i tillegg under nesa siden man må snyte seg 24/7!

Håper jeg er syk frem til søndag for da slipper jeg drittjobben min denne uka. Da har det kommet en god ting ut av at jeg er syk ihvertfall.

Er kanskje litt sykt å si det, men jeg sitter faktisk og håper på at det skal komme en raner inn i butikken en gang jeg jobber. For da kan jeg skylde på traumer resten av livet, så kan jeg få penger av NAV. Når vi snakker om NAV så har jeg en mening om de. Der jeg jobber så får jeg ikke fler vakter enn EN dag i uka og annenhver helg. Jeg har spurt og sagt ifra til sjefen min kanskje en million ganger at "ring meg om dere trenger hjelp, jeg kan alltid siden jeg sitter bare hjemme!". Hun svarer alltid "jada, det skal jeg.". Men hører jeg noe? Nei. Hvorfor? Fordi hu har ansatt en jævla svarting!!! FRA NAV!!! Som tar fra meg ALLE DE DAGENE JEG KUNNE EGENTLIG JOBBET OG TJENT PENGER!! Men neida, hu vil tydeligvis ha en utlending TIL i kassa si. Faen ta hu, ass. Kunder klager på at det er for mange utenlandske i butikken jeg jobber i, og at mange har slutta og handla hos oss pga. det.

Men jeg skulle jo fortelle om Nav, jeg. Jo, siden jeg ikke får flere vakter i uka enn det jeg gjør, så tenkte jeg å ta en tur ned til nav. For å finne ut når de åpnet så ringte moren min ned til de, og da spurte hun like så greit om det her.

1. Har jeg rett på penger når jeg ikke jobber så mye?

2. Kan jeg få penger fordi jeg ikke får fler vakter av sjefen min?

3. Når åpner dere?

 

NAV hadde svart moren min med at jeg IKKE kunne få NOE SOM HELST!!!!!!!!!! støtte av de siden jeg ikke har tjent over 200 000 de 3 siste årene :)))))))) HVA FAEN SKJER MED DET?! Hva med de sotrøra som kommer hit, og har ALDRI jobba før, de blir faen meg servert penger og leilighet og brudekjoler på sølvfat! Det gir jo faen ikke mening! Altså, det er en GRUNN til at man går til fuckings horeNAV!??! For å FÅ HJELP TIL Å KLARE SEG I HVERDAGEN! Om jeg hadde tjent 200 000 de siste tre årene så hadde jeg kanskje ikke kommet til de for å få hjelp?!:)))))) )Fy faen, jeg sier det bare; Norge er korrupt. Hele dritten er korrupt.

(via: lmaogtfo)

 

 


Kommentar(er)
Grownupkids

Nav og ikke for å snakke om menneskene som jobber der..........blir bare pissed over tanken. De er noen loff hoder hele gjengen

20.03.2012 @ 01:35
URL: http://www.grownupkids.blogg.no
Domino

Haha, søt du er. :)

-Domino

20.03.2012 @ 10:40
URL: http://erotiskflukt.wordpress.com
brødsmule

undres til stadighet på hvordan livet som kronisk negativ, trist og mislykket er

07.04.2012 @ 03:12
Maiken

brødsmule: Jeg undres også til stadighet om hvorfor sånne som deg, referer til sånne som meg som det du sa der. Du har kanskje ikke tenkt at en kan rett og slett være en realist? Jeg undres hvertfall veldig på hvordan folk klarer å være positive hele tiden, for meg virker det veldig unaturlig. Og hvem sier jeg er negativ hele tiden? Jeg har mine positive stunder jeg og, men det er ikke derfor jeg lagde denne bloggen, den her lagde jeg for å få ut all dritten og negativiteten som plager meg så jeg slipper å plage omkretsen min med det ;)

08.04.2012 @ 03:24
URL: http://thingsihatee.blogg.no/

Kommenter innlegget her:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?
Trackback
Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/35544910
RSS 2.0
hits