< Til bloggens startside

BOIKOTT SIRKUS MED DYR!!!

SIRKUS! Sirkus med dyr. Jeg fatter ikke hvordan enkelte mennesker kan dra på sirkus som har dyr som artister. Hva får dere til å gjøre det? Dere støtter dyremishandling. Ikke kom her å si at dyrene har det fint, for det vet ikke noe noenting om. Tror du de liker å bli piska rundt, bli slått om de ikke gjør som de får beskjed om? På det forrige stedet jeg jobbet, så kom det to karer inn en gang og spurte om de kunne henge opp en plakat utenfor kafeèn jeg jobbet på, og jeg sa det var sikkert greit det. Når de var ferdige kom han ene duden inn igjen og spurte om jeg ville ha gratis billetter; og som den motstanderen jeg er sa jeg "Nei takk. Jeg er imot sirkus jeg :)" og han bare ok så gikk han. Så gikk jeg ut for å se på den stygge plakaten, og jeg må si jeg blei veldig flau over meg selv.. Det sto på plakaten (husker ikke hva sirkuset het men vi sier det het akrobat)

SIRKUS AKROBAT!!! NORGES ENESTE SIRKUS UTEN DYR.

Great, tenkte jeg. Greit flaut, de må tro jeg er helt gærn. Men samme det. Jeg synes vi skulle boikottet sirkus, og dyrehager for den slags skyld og. Jeg er veldig imot dyr i fangenskap. Selvom jeg har vært på mine zoo'hus opp gjennom årene, da. Men Sirkus er så lett å felle føler jeg, for de er så utrolig avhengig av at de får publikum. Jo mindre publikum jo mindre penger, jo mindre penger, mindre sirkus, mindre sirkus, mindre dyr, mindre dyr, lite folk, lite folk ingen sirkus :))))

Se på denne linken her, så ser du nettopp hvorfor DU skal boikotte sirkus:

http://www.peta.org/issues/animals-in-entertainment/circuses.aspx

jeg får helt vondt i hjertet mitt av å tenke på at så flotte, store og kloke dyr må bli latterligjort på denne måten og ikke minst bli ydmyket. Er det rart det klikker for enkelte dyr...

Anbefaler alle å se vann til elefantene, sykt fin film!

 

Fortsatt lyst til å ta med barna dine på sirkus? :)


Kommentar(er)
marenviks

Ro deg ned... Skal du kommentere på andre sine blogger må du lære deg å legge bånd på deg...

24.03.2012 @ 10:44
URL: http://marenviks.blogg.no
Maiken

marenviks: Hehe, er nok ikke av den typen som sitter der og holder kjeft om jeg mener noe. Men kult at du faktisk svarer leserne dine! Har spurt deg så mange ganger om kamera og objektiv du bruker, men det kan du jo såklart aldri svare på ;) Men om noen slenger "dritt" da må du svare, morsomt.

24.03.2012 @ 23:49
URL: http://thingsihatee.blogg.no/
Ingvild

Jeg er sååå enig! Er du glad i dyr, så drar du ikke på sirkus, så enkelt er det.

25.03.2012 @ 22:19
grownupkids

Glad å se at det er flere som er enig :-) Selv gikk jeg på sirkus da jeg var liten, men syntes alltid dyrene virket triste. Forstod egentlig ikke hva som var greia før senere, huff..

28.03.2012 @ 17:42
URL: http://www.grownupkids.blogg.no
Maiken

grownupkids: Samme her, men da visste jeg jo ikke hva det egentlig betydde på en måte. Jeg ser heller ikke hvorfor folk synes det er underholdende å se dyr bli pisket rundt for å gjøre trikser heller. Rart det ikke snæpper for noen av dyra, for om jeg var en elefant og noen hadde piska meg hadde jeg trampa dem ned langt til helvette og lenger

30.03.2012 @ 23:06
URL: http://thingsihatee.blogg.no/

Kommenter innlegget her:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?
Trackback
Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/35628707
RSS 2.0
hits