< Til bloggens startside

Hva faen er greia med dette hysteriet om tykke eller tynne er penest?

Seriøst, jeg KLIKKER når jeg ser at fuckings alle skriver om det. Og her sitter jeg selv, og skriver søren meg om det jeg og. Det jeg tror folk har misforstått med det hele, er at dealen med det der er at;

FEIT:

IKKE pent.

 

TYNN;

 

Heller ikke pent.

 

MEN, det er forskjell på å være FEIT og TYNN. Men hva med de i mellom? jeg tror det er det folk er ute etter å forklare, at man trenger ikke være megafeit for å være vakker, heller ikke anorektisk. Former er fint, om de er små eller store.  Men det her vil JEG anse som en normal, sunn kropp:

fant det bildet her mens jeg leita etter en normal kropp, måtte bare slenge det med. EYECANDY!!!

Men ja, her er en sunn kropp: (sorry jeg gadd ikke leite mer og dette var det som kom opp når jeg søkte på normal kropp, og jeg synes den var helt normal)

Håper dere skjønte hvor jeg ville hen med dette innlegget. JEG personlig, driter i om du er feit, tynn eller normal. Det tror jeg alle andre gjør også.

 

 

 


Kommentar(er)
Nina Marie Corneliussen

Der sier jeg meg helt enig! det finnes en vesentlig forskjell og jeg synes du får frem ganske mye viktig og hva som ikke er pent og det som er "pent" for med så er former bra bare det ikke blir for rundt hvis du skjønner hva jeg mener.. og det er et stort + at du tar med eyecandy :))

18.07.2012 @ 01:45
URL: http://pusa93.blogg.no
Maiken

Nina Marie Corneliussen: Ikke sant! Det er ikke for fint med for store former, sånn som da snakker vi 100+, og heller ikke pent med for lite former aka 45-
Er jo såklart forskjell på disse småripsa som er 12-15 år som ikke har fått flesk på kroppen enda, de kan jo ikke noe for at de er veldig tynne. Men det kommer seg med åra, det kan jeg love dem! haha

18.07.2012 @ 01:49
URL: http://thingsihatee.blogg.no/
Nina Marie Corneliussen

hehehe :P Noe annet som er irriterende sånn mens vi var inne på småbarn er de som er 10++ og 16-- som blogger om sminke og jostein bever(justin bieber)!!! fyy!!! synes de skal se realiteten i ting... og som legger ut bilder av seg selv med push up bh som er større enn hue dems og sminke til villehelvette og korte klær... blir rett og slett flau på dem sine vegne :O og skriver "jeg og random navn krangla idag og hun er bare sååå hore" -.-' ser jeg noe sånnt igjen så klikker det i boksen min!

18.07.2012 @ 01:57
URL: http://pusa93.blogg.no
Maiken

Nina Marie Corneliussen: hahahah, jaaa. å gud. Håper de eldres psykisk med åra!

18.07.2012 @ 01:59
URL: http://thingsihatee.blogg.no/
Joachim

så utrolig enig med deg

alle er vakre og spesielle på hver sin måte

det er det indre som teller

Ta en titt, og legge igjen en kommentar :-)?

18.07.2012 @ 13:06
URL: http://www.joachimsittliv.blogg.no

Kommenter innlegget her:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?
Trackback
Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/37849216
RSS 2.0
hits