< Til bloggens startside

Hvorfor er afrikanere alltid overvektige?

Det er jo ganske ironisk, med tanke på at de så og si sulter ihjel i hjemlandet. Altså, det sier seg selv at de ikke skulle vært feite. Men kanskje de ble så glupske når de fikk litt penger så de helte i seg all maten på en gang og har fortsatt det ritualet? Ikke vet jeg, men er ikke ofte man ser en fit neger. De har bra kropper da når de er trent! Det skal de ha.

 


Kommentar(er)
Leilighet #413

Dette er ikke Afrikanere men Afro-Amerikanere. Stor forskjell. Veldig, veldig mange i USA er overvektige og særlig den Afro-Amerkianske delen av befolkningen fordi de ofte lever i fattigere strøk og derfor spiser dårligere mat.

21.09.2012 @ 14:31
URL: http://leilighet413.blogg.no
Maiken

Leilighet #413: Jo, men de stammer alle fra Afrika uansett når dem kom til amerika sååå. De kan jo bare dyrke grønnsaker i hagen sin da, det er jo ikke så dyrt. Og fastfoodmat er dyrere i lengden enn sunnere mat!

21.09.2012 @ 14:43
URL: http://thingsihatee.blogg.no/
Leilighet #413

Nei, det er tydelig at du uttaler deg om noe du egentlig ikke har noe konkret fakta om. I USA er det billigere med fastfood hver dag enn å handle inn for en hel uke som de fleste gjør i Norge. De har som oftest ikke noe hager å dyrke i heller. Hvor de stammer fra har veldig lite å si, hvite amerikanere og afro-amerikanere blir akkurat like feite.

21.09.2012 @ 14:56
URL: http://leilighet413.blogg.no

Kommenter innlegget her:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?
Trackback
Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/39018778
RSS 2.0
hits