< Til bloggens startside

Mennesker som sier de er stygge, tykke, tynne osv; LES HER

Okei for det første, når du først sier noe sånt om deg selv håper jeg for guds skyld det ikke er for å få oppmerksomhet. Men når jeg tenker meg om, så er det jo 90% av dere som søker oppmerksomhet når dere sier dette. Det jeg ikke skjønner, er da at hvordan kan du legge ut halvnakne bilder av deg?! Altså, jeg er ikke fornøyd med kroppen min, og dermed går jeg ikke i stramme klær som får frem de fine valkene, og for GUDS SKYLD, jeg lar meg selv ALDRI bli tatt bilde av om jeg så skulle ha gått i noe som kunne fått frem valkene mine.

 

Når du sier du er stygg osv, så legger du for faen ikke ut bilder av deg selv hvor du poserer? Om du synes du er feit, så legger du ikke ut bilder av kroppen din, gjør du vel? Det blir som å ha en kvise midt på nesa, gul og jævlig, du tar vel ikke nærbilde av den så alle får se den, gjør du vel? Hvorfor du ikke gjør det, er jo såklart fordi du ikke vil ha den der og fordi du synes den er ekkel. Skjønner dere poenget mitt? Du legger aldri ut bilder av deg selv med noe du ikke er fornøyd med, det gir faen meg ikke mening.


Kommentar(er)
Linnea Melum

Bra skrivd!

- Det hadde vært veldig hyggelig med en kommentar tilbake!♥

21.09.2012 @ 14:51
URL: http://linneaalltid.blogg.no
Madelen Winther

enig!

21.09.2012 @ 15:01
URL: http://coolmadelen.blogg.no
Lita

Ja, jeg tror nok du er inne på noe der. ;o)

21.09.2012 @ 15:43
URL: http://lita.blogg.no
Dollo

Hehe supert skrevet ;)

21.09.2012 @ 16:02
URL: http://www.dollo.blogg.no
Victoria Charlotte

kanskje for å få en slags godkjennelse av andre? ikke alle er like vet du..

21.09.2012 @ 18:16
URL: http://victoriasdrama.blogg.no
Maiken

Victoria Charlotte: Uansett, blir for dumt! Du viser ikke frem noe du ikke er stolt over.

21.09.2012 @ 18:32
URL: http://thingsihatee.blogg.no/
Victoria Charlotte

Jeg skjønner godt hva du mener med at man skryter ikke av noe man ikke er stolt over.

Men man kan faktisk vise det frem. Og det tror jeg bare er sundt. embrace your flaws er et av mine quotes som jeg synes passer i det settingen, og for noen hjelper det å poste noe slik at andre kan set det. Man får en følelse av at "jeg klarte det" - og det er et skritt nærmere å godta seg selv for slik man er - eller gjøre noe med det, for å så sammenlikne før og etter bilder..

Jeg synes det blir for dumt å si at det blir for dumt. hehe. Det blir for dumt å si at det er feil av en fet jente å legge ut et bilde og ærlig fortelle hva hun mener om helsen sin. Jeg ser flere instagram brukere f.eks. som legger ut bilde av hvordan de ser ut, som de ikke er stolt over, men som gir dem selv et lite spark i rompa. Deretter begynner de å legge ut bilder av sunn mat og resultater. Noe som gjør at de etterhvert blir fornøyd med seg selv. Dette var et eksempel!

22.09.2012 @ 10:14
URL: http://victoriasdrama.blogg.no
Maiken

Victoria Charlotte: Det er ingenting, som trigger den følelsen av at du vil vise frem noe du ikke er stolt over selv. Og de jentene som gjør det ser jeg på som retards som ikke vet bedre. ER du ikke stolt over noe, så viser du det ikke! Det er normalt. Om du får stryk på en prøve, så vil du ikke vise det til foreldrene dine vil du vel? "SE JEG FIKK STRYK JEG ER KJEMPESTOLT SOM VISER DET TIL DERE NÅ ER JEG MODIG!!". Ser du hvor jeg vil hen? Men såklart, er tøft av de som tør å vise det frem, men da vil jeg ikke si meg enig i at de har et dårlig selvbilde. Sånn som meg nå da feks, jeg har lagt på meg en del det siste året, og jeg vil ikke ha noen bilder ute som viser andre det. Jeg vil ikke "skryte" eller vise frem noe bare for å være modig, når jeg ikke liker det selv. Men ja ser jo hva du mener. Jeg tenkte ikke bare på feite jenter, tenker på de som er stygge, pene (som later som de er stygge, her kommer også de tynne inn).

22.09.2012 @ 13:41
URL: http://thingsihatee.blogg.no/
Victoria Charlotte

Jeg skjønner fortsatt hva du mener, men jeg synes fortsatt det er feil å si at "da har de ikke et dårlig selvbilde". Hvordan kan DU eller noen annen si det? Det er deres følelse, det er noe abstrakt, noe inne i hodet deres. Det er som å si til en bulemiker, hvorfor spiser du så jærvlig mye du hvis du bare skal kaste det opp? Skjønner?

det er flere sider av en sak. Jeg forstår at disse personene du hinter til kanskje fremstår som overfladiske og falske - og ja, noen av de er det. Og det er irriterende. Men jeg snakker om de andre, de som faktisk har et dårlig selvbilde, de er usikre og det er akkuratt det som er problemet deres. De prøver å bli gopdkjent gang på gang, ved å f.eks. å legge ut bilder av seg selv på nett til ukjente mennesker. Det er ikke alltid usikkerheten synes på bilder, det er ikke alltid den kommer frem på utsiden. De tviholder på den og tror det går bra..

22.09.2012 @ 14:55
URL: http://victoriasdrama.blogg.no

Kommenter innlegget her:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?
Trackback
Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/39019178
RSS 2.0
hits