< Til bloggens startside

SKINNY-ASS BITCHES, WHY U ALWAYS IN MOVIZ

Jeg er så drittlei skinny-ass bitche's i filmer. Jeg kan ikke komme på EN film hvor det ikke finnes syltynne jenter med huge boobs og sprettrumpe. Jeg er så møkkalei at jeg har bestemt meg for å boikotte alle filmer som kan ha et hint til disse pinnene i! GI OSS NOE MANNEKJØTT FOR FAEN!!! Tilogmed i dameblader så ser vi disse; vakre, unge, plettfrie tynne jentene. Man kan ikke bla i ett eneste blad (vel, kanskje hjemmet og allers, men der har dem søren meg lurt inn tynne modeller i strikkeoppskrifter og!!!), uten å se disse jentene. Hvorfor kan de ikke reklamere litt for mannlig kjøtt istedet? Jeg vil se halvnakne menn ligge i et hav av enda mer menn! Homser eller ikke, JEG VIL SE HALVNAKNE MENN! Eneste filmen er vel Magic Mike som man kan se litt deilig mannekjøtt. Det er ikke så jævla koselig å se en komedie/skrekkfilm når du blir minnet på hele tiden at de ser bedre ut enn deg, og man får dårlig samvittighet for at man ikke har trent. Jeg er så leeeeeeei! Fler som er enig, eller sitter dere å nyter hvert øyeblikk av tynne, trente damekropper i filmer?

NEI TIL DETTE:

 

JAAAAAA FOR FAEN TIL DETTE:

Er du ikke enig? Så kan heller VI sitte å sikle over menn i filmen, og ikke gutta. De har nok av blader og nettsider de kan se skinny-ass bitches.

Kommentar(er)
Leilighet #413

Jeg synes det er ganske fair jeg. Noen filmer er mer for gutter enn for jenter og sånn er det bare. Men så finnes det filmer som Magic Mike også...

23.09.2012 @ 00:17
URL: http://www.leilighet413.blogg.no
Maiken

Leilighet #413: Sånn er det bare..? Hvilken planet kommer du fra, og hvilket århundre? Det er kun en film som Magic Mike, og det er Magic Mike.

23.09.2012 @ 01:02
URL: http://thingsihatee.blogg.no/
Ingri

Jeg nekter å se filmer med kjæresten hvor det er halvnakne damer. Da greier jeg rett og slett ikke å nyte filmen. Syns det er alt for mange filmer som spiller på sex for å lokke mannlige seere. Skal jeg se sånne filmer, så må jeg se de alene.

26.09.2012 @ 13:20
Maiken

Ingri: Hahaha, ja samme her!! Herregud, er jo nesten fælt at det skal bli sånn. Forrige helg skulle vi se på en KOMEDIE, og helt i starten av så kom det masse halvnakne damer opp på skjermen, sa bare at det her gidder jeg faen ikke å se på og satt på en disneyfilm istedet. Ja, det er aaaaaltfor mange filmer som spiller på sex for å lokke til seg mannfolk! Bra jeg ikke er alene :')

27.09.2012 @ 00:50
URL: http://thingsihatee.blogg.no/
Karoline

Om du er så sjalu på disse jentene så er det jo bare å gjøre noe med det. Om greia er at du vil se slik ut selv så får du jo bare jobbe for det..

31.10.2012 @ 18:24
Maiken

Karoline: Jojo, såklart. Er jo enig der, at man heller får gjøre noe med seg selv enn å klage på andre. Synes bare det er så sykt mye kroppspress på oss jenter, DERFOR mener jeg de kan kutte ned på disse jentene i filmer så vi andre kanskje kan bli litt mer fornøyd med oss selv enn at vi sammenligner oss med andre jenter hele tiden.

31.10.2012 @ 18:34
URL: http://thingsihatee.blogg.no/

Kommenter innlegget her:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?
Trackback
Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/39047551
RSS 2.0
hits