< Til bloggens startside

En kropp som er dødelig, er ikke fin.

Jeg har skrevet et lignende innlegg som dette før, men velger å gjøre det igjen FORDI det er sååå mye oppstyr rundt det å ha bra kropp osv. Jeg mener at, en kropp som dette:

ER IKKE VAKKER UANSETT HVORDAN DU VRIR OG VENDER PÅ DET!!! Den er dødelig. Det er en grunn til at kroppen velger å dø ut enn å kjempe for en kropp som dette, og det er fordi den er ikke normal eller vakker.

Neste bilde er heller ikke noe vakkert i det hele tatt:

DET ER IKKE NORMALT!! Denne kroppen kan også DØ fordi den er overvektig. Dermed er den IKKE vakker.

Dette her derimot, en normal kropp er vakker!

Den er ikke underernært, ei heller overvektig. Dette er det som er vakkert, ingenting annet er vakkert. Og grunnen til at denne kroppen er vakker er fordi den ikke er dødelig.


Kommentar(er)
Linda in Wonderland

"Dette er det som er vakkert, ingenting annet er vakkert." Dog jeg er veldig enig at overvekt/undervekt er hverken sunt eller noe å strebe etter, er definisjonen av hva som er en vakker kropp veldig subjektivt, og ikke noe et individ kan bestemme som en objektiv ting. Det finnes veldig mange vakre kropper der ute, som ikke trenger å linge på Cindy Crawfords kropp, man må og huske på at det er ikke alle som er bygd som henne og det å få vite at det er slik en burde se ut, selv om en ikke er hverken overvektig eller undervektig, kan være minst like destruktivt. I hovedsak burde man få lov å fokusere på hva som er sunt.

08.12.2012 @ 15:28
URL: http://lindaaramone.blogg.no
♥ INGRID

Jeg er ikke heelt enig med deg her. Det er vel egentlig ikke noe spesielt svar på hva som er vakkert og ikke? Det er jo opp til hver enkelt. Jeg mener ikke at det er bra å være for tynn eller overvektig, men det er ikke mange som ser ut som hun nederste der heller. Det er kanskje det som er ideal-kroppen alle vil ha, men å si at det er det som er normalt, det blir feil.

08.12.2012 @ 15:57
URL: http://ingding.blogg.no
STINA.BLOGG.NO

Så enig!

08.12.2012 @ 16:09
URL: http://stina.blogg.no/
Maiken

Linda in Wonderland: Ante ikke hva modellen het, men jeg fant ikke noe "bra" bilde av hva jeg ser på en en helt normal kropp. Prøvde å finne et bilde med ei som var litt mer "fyldigere" men det var ikke lett gidd! Men jeg mener at en kropp som ikke er sunn, enten overvektig eller undervektig, ikke er noe pent i det hele tatt. Det er jo trossalt dødelig, det er jo ingen som synes kreft er vakkert for å sette det helt på kanten.

10.12.2012 @ 00:42
URL: http://thingsihatee.blogg.no/
Maiken

INGRID: Jo, det er et svar på hva som er vakkert eller ikke. Noe som er dødelig er aldri vakkert i mine øyne! Jeg fant bare ikke det bildet jeg var ute etter, så det ble den modellen. Prøvde å finne et bilde med ei som var litt mer fyldigere, men da hadde det blitt bilder av privatpersoner og det ville jeg ikke legge ut! Så det var det nærmeste bildet jeg fant av ei som verken var undervektig eller overvektig. Litt mer kjøtt på kroppen enn hu der så er det helt perfekt i mine øyne! :)

10.12.2012 @ 00:44
URL: http://thingsihatee.blogg.no/
Maiken

STINA.BLOGG.NO: Bra å høre jeg ikke er alene! :)

10.12.2012 @ 00:44
URL: http://thingsihatee.blogg.no/
♥ INGRID

sv: Jaja, men da skjønner jeg hva du mener!

10.12.2012 @ 22:31
URL: http://ingding.blogg.no

Kommenter innlegget her:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?
Trackback
Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/40422869
RSS 2.0
hits