< Til bloggens startside

Vil du ta ditt eget liv? LES DETTE før du gjør noe med det.

Leste dette på facebook, og måtte bare legge det ut her på bloggen. For det er SÅ sant!

Vil drepe deg selv? Tenk deg dette. Du kommer hjem fra skolen en dag. Du har hatt nok en fryktelig dag. Du er bare klar til å gi opp. Slik at du går til rommet ditt, lukker døren, og tar ut det selvmordsbrevet du har skrevet og omskrevet igjen og igjen og igjen. Du tar ut dine barberblader, for å kutte deg for aller siste gang. Du henter din flaske med piller og tar alle sammen. Fastsettelse, holder et brev til brystet, lukker du øynene for aller siste gang.Et par timer senere, banker lillebroren din på døren din for å komme og fortelle deg middagen klar. Du trenger ikke engang å svare, så han går inn. Alt han ser er at du ligger på sengen, så han tror du sover. Han forteller moren din om dette. Moren din går til rommet ditt for å vekke deg. Hun merker at noe er rart. Hun griper papiret i hånden og leser det. Hulkende, prøver hun å vekke deg. Hun skriker navnet ditt. Din bror, så forvirret, går for å fortelle pappa at "mamma gråter og søstra mi vil ikke våkne opp." Faren din går til rommet ditt. Han ser på moren din, gråtende, holder brevet mot brystet, sitter ved siden av din livløse kropp. Den treffer ham, hva som skjer, og han skriker. Han skriker og kaster noe i veggen. Og så, faller han på kne, begynner å gråte. Moren din kryper bort til ham, og de sitter der, holder rundt hverandre, og gråter.

Neste dag på skolen, det er en kunngjøring. Rektor forteller alle at du tok selvmord. Det tar et par sekunder for de å la det synke inn, og når det gjør det, går alle stille. Alle klandrer seg selv. Lærerne tror de var for harde på deg. De gjennomsnittlige populære jentene, tenker alle på de tingene de har sagt til deg. Den gutten som pleide å erte deg og kaller deg navn, kan han ikke hjelpe, men hater seg selv for aldri å fortelle deg hvor vakker du egentlig er. Din ex kjæreste, en som du fortalte alt til, som slo opp med deg.. Han kan ikke håndtere det. Han bryter ned og begynner å gråte, og løper ut av skolen. Vennene dine? De gråt også, lurer på hvordan de kunne aldri se at noe var galt, ønsker de kunne ha hjulpet deg før det var for sent.Og din bestevenn? Hun er i sjokk. Hun kan ikke tro det. Hun visste hva du skulle gjennom, men hun trodde aldri det ville bli så ille.. Ille nok for deg til å avslutte den. Hun kan ikke gråte, hun kan ikke føle noe. Hun står opp, går ut av klasserommet, og bare synker til gulvet. Risting, skriking, men ingen tårer kommer ut.Et par dager senere, i begravelsen din. Hele byen kom. Alle visste du at jenta med det søte smilet, latteren og den perfekte personlighet. Den som alltid var der for dem. Masse folk, snakket om alle de gode minnene de hadde med deg, det var mye. Alle gråter, lillebroren din veit fortsatt ikke at du drepte selv, han er for ung.

Foreldrene dine sa du døde. Det gjør vondt i ham, mye. Du var hans storesøster, du skulle alltid være der for ham. Din bestevenn, hun skrek gjennom hele begravelsen, men så snart de begynner å senke kisten ned i bakken, mister hun troen. Hun gråter og gråter og stopper ikke før det har gått dager.To år senere. Hele skolen snakker med en rådgiver/terapeut minst en gang i uken. Dine lærere har avsluttet sin jobb. De Mean Girls har spiseforstyrrelser nå. Den gutten som pleide å erte deg kutter seg selv. Din ex kjæreste vet ikke hvordan det er å elske lenger, og bare sover rundt med mange forskjellige jenter. Alle dine venner går inn i en depresjon. Din bestevenn? Hun prøvde å drepe seg selv. Hun lyktes ikke som du gjorde, men hun prøvde. Broren din? Han fant endelig ut sannheten om din død. Han er selvskader, gråter om natten, gjør nøyaktig hva du gjorde årene frem til da du tok selvmord. Foreldrene dine? Deres ekteskap har falt fra hverandre. Faren din ble en arbeidsnarkoman å distraherer seg fra din død. Moren din fikk diagnosen depresjon og bare ligger i sengen hele dagen.Folk bryr seg. Du kan ikke tro det, men de gjør. Dine valg påvirker ikke bare deg. De har effekt på alle. Ikke avslutt livet, du har så mye å leve for. Ting kan bli bedre, hvis du bare ikke gir opp!


Kommentar(er)
Karoline

Utrolig bra innlegg!!!

Jeg anbefalte det videre her: http://psykiskvirkelighet.blogg.no/1355267718_selvmordsbrevet.html?c=1355268913379

Er en som vil ta livet sitt, så håper det går bra at jeg anbefalte innlegget ditt.

12.12.2012 @ 00:37
Maiken

Karoline: Det går helt fint :) Men linken virker ikke?

12.12.2012 @ 21:01
URL: http://thingsihatee.blogg.no/
Karoline

Huff, bloggen er slettet!! Får virkelig håpe at hun ikke har gjort det.. :/

12.12.2012 @ 22:15
Maiken

Karoline: Ja så at jeg ikke kom inn på den, får virkelig håpe hun ikke har gjort det nei!

18.12.2012 @ 16:35
URL: http://thingsihatee.blogg.no/

Kommenter innlegget her:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?
Trackback
Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/40450125
RSS 2.0
hits