< Till bloggens startsida

BOIKOTT SIRKUS MED DYR!!!

SIRKUS! Sirkus med dyr. Jeg fatter ikke hvordan enkelte mennesker kan dra på sirkus som har dyr som artister. Hva får dere til å gjøre det? Dere støtter dyremishandling. Ikke kom her å si at dyrene har det fint, for det vet ikke noe noenting om. Tror du de liker å bli piska rundt, bli slått om de ikke gjør som de får beskjed om? På det forrige stedet jeg jobbet, så kom det to karer inn en gang og spurte om de kunne henge opp en plakat utenfor kafeèn jeg jobbet på, og jeg sa det var sikkert greit det. Når de var ferdige kom han ene duden inn igjen og spurte om jeg ville ha gratis billetter; og som den motstanderen jeg er sa jeg "Nei takk. Jeg er imot sirkus jeg :)" og han bare ok så gikk han. Så gikk jeg ut for å se på den stygge plakaten, og jeg må si jeg blei veldig flau over meg selv.. Det sto på plakaten (husker ikke hva sirkuset het men vi sier det het akrobat)

SIRKUS AKROBAT!!! NORGES ENESTE SIRKUS UTEN DYR.

Great, tenkte jeg. Greit flaut, de må tro jeg er helt gærn. Men samme det. Jeg synes vi skulle boikottet sirkus, og dyrehager for den slags skyld og. Jeg er veldig imot dyr i fangenskap. Selvom jeg har vært på mine zoo'hus opp gjennom årene, da. Men Sirkus er så lett å felle føler jeg, for de er så utrolig avhengig av at de får publikum. Jo mindre publikum jo mindre penger, jo mindre penger, mindre sirkus, mindre sirkus, mindre dyr, mindre dyr, lite folk, lite folk ingen sirkus :))))

Se på denne linken her, så ser du nettopp hvorfor DU skal boikotte sirkus:

http://www.peta.org/issues/animals-in-entertainment/circuses.aspx

jeg får helt vondt i hjertet mitt av å tenke på at så flotte, store og kloke dyr må bli latterligjort på denne måten og ikke minst bli ydmyket. Er det rart det klikker for enkelte dyr...

Anbefaler alle å se vann til elefantene, sykt fin film!

 

Fortsatt lyst til å ta med barna dine på sirkus? :)


TIL DERE GUTTER SOM SER UT SOM RÆVHØL
somebody that I used to know

Now and then I think of when we were together
Like when you said you felt so happy you could die
Told myself that you were right for me
But felt so lonely in your company
But that was love and it's an ache I still remember

Tumblr_m114ofgju71r6sfkto1_500_large

You can be addicted to a certain kind of sadness
Like resignation to the end, always the end
So when we found that we could not make sense
Well you said that we would still be friends
But I'll admit that I was glad that it was over

 

397976_159739644136817_123682864409162_233045_19038520_n_large

But you didn't have to cut me off
Make out like it never happened and that we were nothing
And I don't even need your love
But you treat me like a stranger and that feels so rough
No you didn't have to stoop so low
Have your friends collect your records and then change your number
I guess that I don't need that though
Now you're just somebody that I used to know

Now you're just somebody that I used to know

Field-flowers-girl-hippie-naked-favim.com-266065_large

Now and then I think of all the times you screwed me over
But had me believing it was always something that I'd done
But I don't wanna live that way
Reading into every word you say
You said that you could let it go
And I wouldn't catch you hung up on somebody that you used to know

D55c9bf8f5a2d5de0a54a787dbf16c68_large

But you didn't have to cut me off
Make out like it never happened and that we were nothing
And I don't even need your love
But you treat me like a stranger and that feels so rough
And you didn't have to stoop so low
Have your friends collect your records and then change your number
I guess that I don't need that though
Now you're just somebody that I used to know

Tumblr_m0sr72gpfw1r8h0rlo1_500_large

Now you're just somebody that I used to know

 


svir i nesa og jeg hater NAV.

Faen nå har jeg blitt syk! Vært på hyttetur i helgen, og det var kaldt når vi kom frem dit. Det verste jeg vet er når det SVIR i nesa, samtidig som det renner, og halsen er drittvond. Ingenting hjelper </33 Men ikke nok med det, man blir sår i tillegg under nesa siden man må snyte seg 24/7!

Håper jeg er syk frem til søndag for da slipper jeg drittjobben min denne uka. Da har det kommet en god ting ut av at jeg er syk ihvertfall.

Er kanskje litt sykt å si det, men jeg sitter faktisk og håper på at det skal komme en raner inn i butikken en gang jeg jobber. For da kan jeg skylde på traumer resten av livet, så kan jeg få penger av NAV. Når vi snakker om NAV så har jeg en mening om de. Der jeg jobber så får jeg ikke fler vakter enn EN dag i uka og annenhver helg. Jeg har spurt og sagt ifra til sjefen min kanskje en million ganger at "ring meg om dere trenger hjelp, jeg kan alltid siden jeg sitter bare hjemme!". Hun svarer alltid "jada, det skal jeg.". Men hører jeg noe? Nei. Hvorfor? Fordi hu har ansatt en jævla svarting!!! FRA NAV!!! Som tar fra meg ALLE DE DAGENE JEG KUNNE EGENTLIG JOBBET OG TJENT PENGER!! Men neida, hu vil tydeligvis ha en utlending TIL i kassa si. Faen ta hu, ass. Kunder klager på at det er for mange utenlandske i butikken jeg jobber i, og at mange har slutta og handla hos oss pga. det.

Men jeg skulle jo fortelle om Nav, jeg. Jo, siden jeg ikke får flere vakter i uka enn det jeg gjør, så tenkte jeg å ta en tur ned til nav. For å finne ut når de åpnet så ringte moren min ned til de, og da spurte hun like så greit om det her.

1. Har jeg rett på penger når jeg ikke jobber så mye?

2. Kan jeg få penger fordi jeg ikke får fler vakter av sjefen min?

3. Når åpner dere?

 

NAV hadde svart moren min med at jeg IKKE kunne få NOE SOM HELST!!!!!!!!!! støtte av de siden jeg ikke har tjent over 200 000 de 3 siste årene :)))))))) HVA FAEN SKJER MED DET?! Hva med de sotrøra som kommer hit, og har ALDRI jobba før, de blir faen meg servert penger og leilighet og brudekjoler på sølvfat! Det gir jo faen ikke mening! Altså, det er en GRUNN til at man går til fuckings horeNAV!??! For å FÅ HJELP TIL Å KLARE SEG I HVERDAGEN! Om jeg hadde tjent 200 000 de siste tre årene så hadde jeg kanskje ikke kommet til de for å få hjelp?!:)))))) )Fy faen, jeg sier det bare; Norge er korrupt. Hele dritten er korrupt.

(via: lmaogtfo)

 

 


Jeg vil faen meg ha sommer, NÅ!

 

åååh bare hør på sangen og lukk øynene. Kan faen meg lukte syden!


en quote til alle dere jenter som whiner over gutter:

Before you say ''All boys are the same'', you need to open your eyes and not only your legs.

 

POINT MADE.

your argument is invalid.


That one slow friend who always gets the joke 5 hours later


Jeg trenger nye blogger å lese på!

Legg igjen bloggen din! Jeg liker blogger som dette:

http://marenviks.blogg.no/ (liker bildene hennes, ikke det at hun syter over sykdommen sin)

http://maikenbull.blogg.no/

http://idasadu.blogg.no/

og blogger generelt om mote og slikt! Er veldig glad i bildeblogger! Liker også blogger som har humor i seg som min egen. lol <3


FOLK SOM STIRRER!!!!

fyttihelvette måtte dere bli kjørt ned av en buss og bli smurt over e6. Idag skulle jeg og ei venninne handle inn til grilling, jeg var i litt smådårlig humør fra før, og hun er litt surrete (sorry du vet jeg ikke mener det vondt <333) og liker å leke med forskjellige idèer samtidig. Jeg er heller sånn; nå skal jeg ha det, da kjøper jeg det og går ut. Hvertfall, vi skulle grille pølser, men så fikk hu plutselig en urge til å ville varme frosne(?!?!) pitabrød på engangsgrillen. Som den korte lunta jeg har, sa jeg kanskje litt for høyt i den nokså trange søndagsbutikken "DET HER GIDDER JEG IKKE!! JEG DRAR HELLER HJEM, BER AND**** KJØRE MEG HJEM!!". Idèt jeg går mot utgangsdøra for å legge fra meg lompene jeg egentlig skulle ha, skjønner jeg at jeg ikke kan gå den samme veien jeg kom, men jeg må gå forbi kassa så da kunne jeg like så greit betale for den jævla lompepakka. Og da vet dere, skjer det flotte med menneskets nysgjerrige natur:

Ei horefaen står og stirrer, stirrer og stirrer på meg. Som det her bare mer stirrende:

image

Jeg kjenner jeg blir forbanna og kikker noe i den duren her tilbake:

jeg kjenner jeg blir mer og mer forbanna over at folk skal stirre så jævlig så jeg sier litt høyt "faen i helvette ere du kikker på a, faen å folk skal stirre!!!". Det var noe i den duren jeg sa, jeg husker ikke for siden jeg var greit sint fra før ble jeg enda mer sint så det rabla litt for meg der og da. Jeg HATER folk som stirrer!!

Ikke nok med dette, grillturen ble forresten ikke noe av selvom vi handlet inn det vi skulle (det ble pølser og IKKE pitabrød) så dro vi heller å kjøpte søplemat siden det er alltid digg dagen derpå.

Tror du faen meg ikke, når jeg går inn døra står det en jævla kvinnelig homosapiens og stirrer og glor og stirrer og glor på meg!!! Hu står i køen, og ser på meg med sånt sinnsykt irriterende stalkerblikk, og jeg kikker tilbake for å få henne til å innse at hu er creepy. Dette var meg når jeg stirra tilbake:

Nei, vent. det er her hu lille fittetryne som kikka på meg:

(se litt lenge på gifen, tar litt tid før den rører på seg)

Dette er meg når jeg kikker tilbake mens jeg ser for meg en øks i hodet hennes:

image

Hun fortsetter å stirre iblant, som om jeg var en fuckings kjendis eller noe!! Var like før jeg dro hu over disken og trøkka trynet hennes ned i frityrolja. Jeg kan ikke fordra folk som stirrer!!! UGH!!

Neste gang noen stirrer på meg skal jeg gjøre sånn her tilbake bare for å mindfucke dem:

 


jeg er tom for idèer

eller, jeg er tom for hat. Eller, jeg er aldri tom for hat, men jeg har blitt mer care. Derfor jeg ikke har blogget på en stund, har begynt å gi helt faen i enkelte ting. Men det er fortsatt MASSE som irriterer meg, men jeg gidder lissom ikke gå med en notisblokk i hånda for å notere det ned for å skrive om det her. Men om du har noen tips til hva jeg kan skrive om så kjør på!


NORGES VAKRESTE HIJAB-BABE!!!

Altså, nå begynner det å bli LITT drøyt når folk faen meg lager en side på facebook som heter norges vakreste hijab-BABE!!! Herregud, jeg dør.

http://www.facebook.com/NorgesVakresteHijabBabe


KONY 2012

Har bare dette å si:

 


RSS 2.0
hits