< Till bloggens startsida

En video som er verdt å se.

Mennesker som dette skulle det vært mange flere av! Helt sykt å se hvor usikker hunden blir når den skal gå ut av buret... Det er helt tragisk, det skal ikke være slik!


illuminati

Til alle dere som har hørt, eller er kjent med illuminati er denne videoen virkelig verdt å sjekke ut. Jeg vet den er på over en time, men jeg lover dere, den er så utrolig bra!

 


noe jeg liker

Denne er så fin! Også synger hun om hvite rever, og de er søte. Bare se her!

Jeg skal ha en rev når jeg blir stor.

 


WHY U ALWAYS TALK IN DA PHONE?!

Okei.... Hvorfor snakker mørkhuda personer alltid i mobilen?! Om du ser en mørkhuda som ikke prater i tlf, vel da er det et enda større fenomen enn at du hadde våknet på morgningen etter en dag på fylla. Seriøst, UANSETT hvor jeg ser en mørkhuda, så snakker de i tlf!!! Og de snakker så fort og utrolig lenge! Det har skjedd kanskje en gang på alle disse 3 årene som kassaarbeider, at det har vært en mørkhuda som ikke snakket i tlf, men hun handlet mel. Hva er greia med det og, egentlig? Hvorfor alltid mel? Det er så mange spørsmål her i livet jeg vil ha svar på.


20.07.2012


Kan noen gi meg svar på dette?

Hvorfor har det seg sånn at overvektige mennesker så og si alltid er så blide og hyggelige?! Seriøst, jeg skjønner ikke. Kan det ha noe sammenheng med at jo flere fettceller de har, jo flere happy hjerneceller får de? Jeg blir alltid glad av feite mennesker. Spesielt i kassa, om jeg har en litt drittdag, så kommer det en litt rund og søt dame som smiler bredt og sier hei. Dere er fine, alle sammen! Men jeg lurer fælt på hvorfor de alltid er så utrolig fornøyde, kunne ønske jeg var slik. Men så vil ikke jeg bli feit heller, da.

Meg i kassa, før overvektig person kommer til kassa:

Meg når jeg ser en happyfat kunde:

 

Happyfat kunde:

image

 

åååå <3

 


SE HER!

Dette er hva som foregår i hodet mitt nå.

mmmm...

 Btw: Når jeg blir gammel dame, skal jeg ha 10 hester, 100 katter, 20 hunder, 1 løve, 1 papegøye som kan snakke med meg, 1 hai i elven som skal være rundt hele huset mitt, to kjekke menn som passer på brua over til huset mitt. + ei thaidame som skal bake ferske kaker til meg HVER dag!


Hva er det med kinesre/japser og fruktposer?!

Jeg ser ikke helt greia. ABSOLUTT ALLE japsene/kineserne som er innom å handler på butikken min, tar alltid med seg en fruktpose. Og inni fruktposen ligger alt de har handla. Så jeg må bokstavelig talt ta alt ut fra den lille drittposen, for så å legge det i posen igjen. Sistnevnte gjør jeg ikke ofte, ettersom dette er noe som irriterer meg. Noen ganger tar jeg ut den minste ting bare på pur faen. Har de ikke råd til handlepose?! Og jeg kan bare tenke meg alle de fruktposene som ligger slengt overalt i huset deres. Huff.

+

=

sinna meg. 


EYECANDY til dere fra meg siden jeg er så grei

mm, smårips

MMMMNÆÆT! smårips som ikke er så digg.


Hva faen er greia med dette hysteriet om tykke eller tynne er penest?

Seriøst, jeg KLIKKER når jeg ser at fuckings alle skriver om det. Og her sitter jeg selv, og skriver søren meg om det jeg og. Det jeg tror folk har misforstått med det hele, er at dealen med det der er at;

FEIT:

IKKE pent.

 

TYNN;

 

Heller ikke pent.

 

MEN, det er forskjell på å være FEIT og TYNN. Men hva med de i mellom? jeg tror det er det folk er ute etter å forklare, at man trenger ikke være megafeit for å være vakker, heller ikke anorektisk. Former er fint, om de er små eller store.  Men det her vil JEG anse som en normal, sunn kropp:

fant det bildet her mens jeg leita etter en normal kropp, måtte bare slenge det med. EYECANDY!!!

Men ja, her er en sunn kropp: (sorry jeg gadd ikke leite mer og dette var det som kom opp når jeg søkte på normal kropp, og jeg synes den var helt normal)

Håper dere skjønte hvor jeg ville hen med dette innlegget. JEG personlig, driter i om du er feit, tynn eller normal. Det tror jeg alle andre gjør også.

 

 

 


RSS 2.0
hits